MMG Company

Vaša profitabilnost je naš prioritet

Bezbojni lakovi

                                                                                                                                                                           

ac lv exclusiveAutoclear LV Exclusive

Bezbojni lak LV Exclusive

Samo-popravljajući bezbojni lak, razvijen inovativnom tehnologijom budućnosti, VOC kompatibilan, sa posebnim herterom i reducerom. Exclusive bezbojni lak daje konstantan visoki nivo sjaja nanešen preko Autowave vodene baze.

Lak LV Eksluziv je visoko otporan na grebanja i matiranja koja su neizbežna pri normalnoj eksploataciji (npr. pri pranju). Poseduje jednu eskluzivnu karakteristiku: samo – popravljiv je. Naime i ako ogrebete LV Exclusive bezbojni lak, ogrebotina će nestati sama - čim ogrebanu površinu izložite sunčevim zracima tj., sunčevoj toploti… Ekskluzivno, zar ne?


lv superiorAutoclear LV Superior

Bezbojni lak najnovije tehnologije superiorniji od svih

Koncept superiornog bezbojnog laka, dizajniran po VOC normama, sastavljen od tri bezbojna laka: Fast, Medium i Slow, jednog jedinog hertera i tri reducera, namenjen vrhunskim krajnjim rezultatima. Za sve vrste poravki sa visokim nivoom kvaliteta.Potpuno nova i napredna tehnologija LV Superiora donosi jake i pouzdane performanse proizvoda u kombinaciji sa visokim nivoom sjaja na Autowave vodenoj bazi. Zaštićena Sikkens tehnologija, revolucionarna u domenu reparacija. Autoclear LV Superior, superiorniji od svih.

 


ac plus hsAutoclear Plus HS

Bezbojni lak plus HS

High Solid bezbojni lak, izuzetnog sjaja i glatkosti površine. Plus HS bezbojni lak, visoke građe, dizajniran za univerzalnu primenu u Autowave i ABP Plus dvoslojnim i troslojnim sistemima.

HS bezbojni lak visokog sjaja odlikuje se lakoćom nanošenja kao i optimalnom otpornošću na grebanje. Pogodan je za sve vrste i veličine poravki kao i za sva ušpricavanja.