MMG Company

Vaša profitabilnost je naš prioritet

logo dyna2

Pridružite se Dynacoat timu

MMG Company i Akzo Nobel 2006 godine zajedno uvode potpuno novi brend u medijum segmentu na naše Srpsko tržište – Dynacoat sistem za reparaciju vozila.

Dynacoat je internacionalni brend u auto industriji boja za reparaciju nastao u Holandijii i to od AKZO NOBEL-a, najvećeg proizvođača boja na svetu, dobro poznatog po svom premijum Sikkens brendu. Pridruživanjem Dynacoat timu, dobijate konstantnu podršku profesionalaca pored asortimana na koji možete da se oslonite

   girl images CR 2457  asortiman dyna 22dyna girl

Naša globalna kolor laboratorija osigurava stalni pristup formulama bilo kojeg tona boje koji vam je potreban, uključujući i najnovije tonove na tržištu. I to nije sve.

U saradnji sa nama biće vam dostupan jedinstven i napredan softver, sistem baziran na Akzo Nobel tehnologiji, kolor dokumentacija, prodajne promocije, obuke, pomoć stručnog osoblja iz MMG Company uvek kada je potrebna.

Dynacoat takođe uključuje i proizvode na vodenoj bazi i široki spektar VOC kompatibilnih proizvoda. DYNACOAT - kvalitetna boja od vodećeg svetskog proizvođača boja po pristupačnoj ceni.

ok 5 Za pristup najnovijim formulama - Idi direktno na  Mixit Online Dynacoat »

Dynacoat sada čini kvalitet pristupačnijim

Treba vam još informacija o Dynacoat proizvodima ? →idi na stranu 2 (sledeća)