MMG Company

Vaša profitabilnost je naš prioritet

Autowave - Sve što vam je potrebno je - voda. Sikkens voda

Sikkens je uvek razvijao pravi proizvod u pravo vreme. Danas, kada je globalna posvećenost u zaštiti okoline i okruženja visoka, Sikkens vam nudi najbolji vodeni sistem za reparaciju vozila na tržištu.

Wav q

Razvijen od Akzo Nobel-a, najvećeg proizvođača boja na svetu, prvi smo predstavili tehnologiju na bazi vode još 1994 godine u Evropi. Sa Autowave®-om, donosimo ovu naprednu tehnologiju i u Srbiju u susret promenama i unapređenjima ekološkihpropisa u auto industriji današnjice. Sikkens-ova vodena baza poseduje izuzetnost tačnost boja, odličnu pokrivnu moć, kontrolu metalik opiljaka i izuzetnu lakoću nanošenja kod solid, metalik, perl-efekt i ksiralik boja pri samom ušpricavanju.

rblad 82

Sikkens-ova Autowave vodena baza mora da se prelakira sa određenim Sikkens-ovim bezbojnim lakovima zbog adekvatne zaštite od okoline i dugotrajnosti. Superioran izbor za postizanje optimalne tačnosti tona boje. Sa Autowave bazom možete bezbedno preći na vodu bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Obezbedili smo niz usluga da bi promena sistema tekla glatko i jednostavno kao i potpuno novi pristup u profitabilnosti lakirernica i servisa.