MMG Company

Vaša profitabilnost je naš prioritet

Automatchic 3

am3microAkzo Nobel Sikkens je razvio najbolji spekreofotometar (čitač boja) koji se može naći na svetskom tržištu i nazvao ga Automatchic 3. Ovaj izuzetno lagan super-uređaj najnovijih tehnoloških dostignuća postiže najverodojstojnije pogađanje i miksovanje očitanog tona ikada, čineći proces određivanja tačnog tona bržim i lakšim za svaki profesionalni lakirerski servis gde je vreme presudan faktor.

Uvek prava formula

Pronalaženje prave formule sa Sikkens-ovim Automatchic 3 je jednostavno. Automatchic 3 prvo "pročita" boju i sam automatski pretražuje bazu tražeći formulu koja je najbliža očitanom tonu, čak i ako kod boje ne postoji.

Greške se automatski prepoznaju, a najbliža formula se, ako je potrebno, optimizuje (uređaj sam dotonira, tj. promeni najbližu recepturu potpuno automatski za vas i prikaže u programu šta je i koliko promenjeno u formuli da bi se dobio tačan traženi ton). Fantastično, zar ne? Uz svoju jednostavnost i lakoću korišćenja Automatchic 3 postaje nezamenjivi i uvek potreban alat u profesionalnom lakirerskom servisu.

ram focus

 

ok 5 Za više, idi direktno na  Automatchic 3 »